Beste Bezoeker,
Momenteel zijn wij gesloten.
Een geplaatste bestelling zal wel worden verwerkt,
maar houdt u rekening met een extra levertijd
van ongeveer 1-2 werkdagen
bovenop de aangegeven levertijden.

0486 436434CONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Professionele Modulaire UTP krimptang met ratel. installateurs uitvoering

Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteit
Gebruiksgemak
17 review(s)

Normale prijs: € 69,00

Special Price Excl. BTW: € 15,97 Incl. BTW: € 19,32

Beschikbaarheid: Op voorraad

OF

Klantenreviews

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  1. Degelijike tang review by J van Handel on 06-11-2013
    Prijs-kwaliteit
    Voldoet aan verwachting
    Gebruiksgemak

    Ik heb bij JMS Products een netwerktang gekocht en kan wel zeggen dat het een hele degelijke tang is.
    Ik ben er dan ook zeer tevreden over!
    Het model dat ik heb gekocht is de 8p8c uitvoering.

  2. Top review by Jan on 16-08-2013
    Gebruiksgemak
    Prijs-kwaliteit
    Voldoet aan verwachting

    Top tang!

  3. Voldoende review by LJ Boerma on 15-06-2013
    Prijs-kwaliteit
    Voldoet aan verwachting
    Gebruiksgemak

    Door slechte kwaliteit van de vorige, moest ik een goede krimptang bestellen om de connectoren aan de utp-kabel op een prof. te bevestigen gisteren voor de eerste keer gebruikt moest wel even kijken waarom de connector na de krimping niet uit de tang kon halen. Verder is het gebruiksgemak goed maar de reden waarom ik 3 sterren heb gegeven is dat ik een arm-amputatie heb.

  4. Degelijke tang review by BAM on 13-05-2013
    Voldoet aan verwachting
    Gebruiksgemak
    Prijs-kwaliteit

    Na diverse goede reacties van collega's hebben wij voor verschillende monteurs deze tangen aangeschaft.
    Ik ben zeer tevreden over de tangen en zal deze zeker vaker gaan bestellen.
    Levering was goed, vrijdag avond besteld en dinsdag middag binnen.

  5. Niet de afgebeelde tang review by Gerard on 07-01-2013
    Prijs-kwaliteit
    Voldoet aan verwachting
    Gebruiksgemak

    Helaas heb ik niet de tang ontvangen die op de afbeelding staat. Erg jammer dat jullie een duurdere tang (€100 of meer op andere sites) als lokkertje gebruiken. Ook duurde het bezorgen te lang. De bezorger (GLS in dit geval) bezorgt niet op zaterdag en hoewel de tang vrijdag al geleverd diende te worden kon ik via track&trace zien dat de chauffeur die dag had besloten om mijn pakket ivm drukte niet eens mee te nemen. Te druk of heb je dan gewoon te weinig bezorgers? Zowel JMS als GLS doen dus blijkbaar maar waar ze zelf zin in hebben. Erg jammer....


    Commentaar JMS Products Nederland.

    Het spijt ons zeer dat u dit zo heeft ervaren.
    Wat betreft dat er een andere utp tang geleverd zou zijn is niet helemaal waar.
    De fabrikant is sinds kort overgestapt naar een andere kleur handgrepen.
    Deze utp tangen werden tot voor kort geleverd met handgrepen in het blauw/oranje, de nieuwere tangen allen met oranje handgrepen.
    Helaas is de foto van de tang nog niet aangepast.
    Onze excuses hiervoor!
    Wij hebben moenteel nog wel en aantal utp tangen met een blauw/oranje handgreep, als u wilt kunnen we deze voor u omruilen.
    Mocht u de utptang willen omruilen voor een ander exemplaar, neem dan even contact met ons op.

    Met vriendelijke groet,

    M van Uden
    JMS Products Nederland

  6. Degelijk aanvoelende tang alleen drukt goudcontacten te ver naar binnen review by equisetum on 16-12-2012
    Voldoet aan verwachting
    Gebruiksgemak
    Prijs-kwaliteit

    Sinds ik deze tang gebruikt toch wel veel uitval gehad (gemiddeld 80 %). Dit met verschillende soorten connectoren. De connectoren maken wel goed contact met de kabel maar waarschijnlijk worden de contacten iets te diep geperst waardoor het contact met het contra connector onbetrouwbaar is. Daardoor krakende of geen verbindingen. Zeker bij UTP aansluitingen die al vaker gebruikt zijn. Met de vorige tang hier nooit problemen mee gehad. Ik heb nog geen afstelmogelijkheid kunnen ontdekken.
    Verder is het wel een degelijke tang en ziet er duurzaam uit.



    Commentaar JMS Products Nederland:


    Beste equisetum,

    Natuurlijk kan het niet de bedoeling zijn dat u 80% uitval heeft.
    Graag verzoeken wij u om even contact met ons op te nemen,zodat wij uw utp tang kunnen omruilen voor een ander exemplaar.

  7. Rob review by Degelijke tang on 31-10-2012
    Voldoet aan verwachting
    Gebruiksgemak
    Prijs-kwaliteit

    Vandaag de RJ tang ontvangen, gelijk mee aan de slag gegaan en kan alleen maar zeggen een profesionele tang voor weinig geld.

  8. Uitstekend produkt review by Jos on 18-10-2012
    Voldoet aan verwachting
    Gebruiksgemak
    Prijs-kwaliteit

    Voldoet helemaal aan de eisen die je aan dit produkt kunt stellen. Goed voor relatief weinig geld.

  9. Prima tang voor een prima prijs. Snelle levering review by Paul Manders on 06-03-2012
    Voldoet aan verwachting
    Gebruiksgemak
    Prijs-kwaliteit

    Ik was al een tijdje op zoek naar een knappe krimptang. Deze voldoet prima!
    De levering was prima volgens afspraak. Meteen al de volgende dag na de bestelling.
    Bedankt! Ik heb deze site in mijn favorieten geplaatst.

    Paul Manders

  10. Zeer fijne krimptang review by John S on 27-04-2011
    Voldoet aan verwachting
    Gebruiksgemak
    Prijs-kwaliteit

    Onlangs hebben wij ivm uitbreiding van ons it bedrijf alle nieuwe monteurs voorzien van deze krimptang van de firma jms.
    wij zij zeer tevreden over de functionaliteit en de kwaliteit van deze netwerktang!
    Voorheen gebruikten wij de vele malen duurdere knippex tangen.
    Bij het verder vervangen of uitbreiden van ons assortiment netwerktangen zullen wij dan ook zeker weer gebruik gaan maken van deze aanbieding.
    Met vriendelijke groet,

    John

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Voldoet aan verwachting
Prijs-kwaliteit
Gebruiksgemak
Algehele beoordeling webwinkel
www.coaxcombikabel.nl
is onderdeel van
> JMS Products Nederland