Product was successfully added to your shopping cart.

Infrarood Dome Camera 540TVL 1/3 SONY CCD 3.5-8mm varifocaal

Schrijf de eerste review over dit product

Beknopte omschrijving

Deze voor het oog aantrekkelijke dome camera kan alleen intern worden toegepast. De 21 ingebouwde IR LED's bieden een nachtzicht van maarliefst 20 Meter.

De camera is voorzien van de laatste DSP technologie, waardoor uitstekende beeldresultaten kunnen worden behaald. Zowel overdag als 's nachts!

De Camera heeft geen verlichting nodig van de omgeving, de IR Led's zullen automatisch aanspringen wanneer de grens van 0,8 Lux is gepasseerd. Tegelijkertijd maakt de camera automatisch de switch tussen zwart/wit beeld naar kleur. De ingebouwde Sony Super HAD CCD chip biedt een resolutie van 540 TV Lijnen. Waardoor U 's nachts een mooi scherp beeld heeft! Dit scheelt een enorm met camera's die functioneren met 420TV Lijnen.

De camera is zeer geschikt voor de donkere plaatsen waar u toch een duidelijk beeld wilt verkrijgen.
Met zijn instelbare 3.5 tot 8 mm lens en het zogenaamde"versatile turret" systeem kunt U gemakkelijk de lens verstellen zo kunt u zelf de gewenste beeldhoek bepalen.

Ook is de camera van lichtgewicht kunststof zodat deze gemakkelijk aan kwetsbare (systeem)plafondplaten kan worden gemonteerd.

Cameratoezicht van topkwaliteit, zowel overdag als in de nacht!

Alleen geschikt voor binnen gebruik

540TVL €189,00
600TVL €229,00
Excl. BTW: € 156,20 Incl. BTW: € 189,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 156,20 Incl. BTW: € 189,00
www.coaxcombikabel.nl
is onderdeel van
> JMS Products Nederland